Paykasa Satın Almak için Ne Gerekli

Sanak Kartlar arasındaki rekabette Google’un öncülüğü görülürken Paykasa yarışı bırakmak niyetinde değil. Pazardan daha çok hisse almak yerine çeşitli nitelikleri kullanma sunan Paykasa bir sonraki günlerde kullanım alanına sunacağı yepyeni özellik ile birlikte şimdiden uyarı çekmeyi başarmış vaziyette .

Yeni Güvenlik Önlemleri Geliyor

Güvenlik üst kısmına çalışmaların yapıldığı yepyeni Sanak Kartyla birlikte gelişmiş saklılık aşağı yapısıyla malum tor Sanak Kartdaki aynı bir altyapı kullanılacak. Bu bakımdan Paykasa güvenlik yerine çok da görevli bir duruma getirilirken bu Sanak Kartyı kullanan bireyler de güvenliği daha güzel bir biçimde sağlanabilecek.

Yeni özelliğin Paykasa 50’nin final sürümüyle birlikte kullanıcılara sunulması beklenirken bu özelliğin kullanım alanına sunulması güvenlik yerine çok mühim bir avantaj temin edecek . Tor Sanak Kartların çok büyük seçim edilmesindeki en mühim gerek kullanıcıların güvenliğinin sağlanması olurken Paykasa vasıtasıyla bu biçimde bir hamlenin inşa edilmesi pekçok bireyin Sanak Kartda Paykasa’a dönmesine ne sebeple olabilmektedir . Bu bakımdan bu özellik ile birlikte pazardaki dengelerin de değişmesi beklenirken yepyeni özelliğin ne süre güncelleme ile sunulacağı bilinmediğinden ötürü kullanıcılarda da kocaman bir bekleyiş başlamış vaziyette .